Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Mammatrening

Vi tilbyr trening i grupper med fokus på kjerne- og bekkenbunnmuskulatur. Treningen passer for deg som har vært gravid og født. Det legges vekt på god oppfølging og progresjon uke for uke i 8 uker. Treningen ledes av Naprapat Natalie Gretland i helt nye lokaler til Actin treningsenter i Stasjonsbyen Skjeberg.

Innhold/treningen

Ved første møte vil det bli en kort teoretisk innføring om viktigheten av trening av kjerne- og bekkenbunnsmuskulatur og bakgrunn for dette. Videre måles det deling av magemuskulatur(diastase) for de som ønsker, som kontrolleres uke for uke.

Treningen vil være todelt. En del vil bestå av øvelser som vil gi økt kontroll, utholdenhet og styrke av kjerne- og bekkenbunnsmuskulatur. Del to består i å styrke armer, bein, rygg og setemuskler. I begge delene legges det vekt på progresjon uke for uke, både i form av kontroll, styrke og utholdenhet. Hver trening avsluttes med tøying og oppmyking av muskulatur.  Det settes av 1 time til trening hver uke.

Hver uke får dere nye treningsprogram som kan gjøres hjemme.

Treningen passer alle nivåer, da det blir tatt hensyn til hvilken form du er i nå og hvilken treningsbakgrunn du har. Du kan starte med treningen allerede 3 uker etter fødsel, og babyen din kan selvfølgelig bli med.

Kontaktinfo/Oppstart/pris

Vi starter opp nye grupper fortløpende. Gruppene vil bestå av 6-8 personer. Treningen vil foregå hver torsdag på dagtid i lokalene til Actin treningssenter i Stasjonsbyen Skjeberg. Følge med på Actin Helse sin Facebook side for oppstart av mammatrening.

Pris per person er 1800 kr.

Påmelding og spørsmål kan sendes til naprapat@actinhelse.no eller kontaktes på tlf 480 50 444.

Mammatrening - Actin Helse i Skjeberg
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.