[smartslider3 slider=2]

Behandlere

Onlinebooking

Kontakt oss

Hvorfor velge oss?

Kompetanse

Actin Helse treningsstudio representerer dyktige og erfarne Naprapater og Fysioterapeuter

Tverrfaglig

Vi har et tverrfaglig samarbeid og tilpasser behandling, øvelser og rådgivning etter ditt behov

Alt under et tak

Actin Helse kan tilby flere tjenester innenfor behandling og trening under samme tak

Sentralt

Vi ligger sentralt plassert i Østfold: Kun 10 min fra Sarpsborg, Fredrikstad og Halden, kun 2 min fra E6.

Hos oss vektlegges faglig dyktighet med tett samarbeid på tvers av profesjonene for å gi deg et skreddersydd behandlingsopplegg for et optimalt resultat.

På vår klinikk tilbyr vi:

ACTIN-HELSE_2017_145

Naprapati

Naprapaten behandler muskler, nerve- og leddplager ut ifra et helhetssyn. Behandlingsteknikkene som brukes er manipulasjon, mobilisering, massasje, muskeltøying, artikulering og triggerpunktsbehandling. Disse metodene blir ofte benyttet i kombinasjon for å få et mer effektivt behandlingsresultat. Rehabilitering omfatter øvelser og trening tilpasset deg og dine plager.

ACTIN-HELSE_2017_264

Fysioterapi

En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i å bedre egen helse. For å få til dette er det viktig at pasienten og fysioterapeuten utvikler et trygt og tillitsfullt forhold.

ACTIN-HELSE_2017_253

Diagnostisk ultralyd

Ultralyd diagnostikk ved muskel- og skjelettplager er skånsomt, raskt og effektivt. Fysioterapeuten kan ved hjelp av ultralyd se inn mot knokler og ledd, samt gjøre en dynamisk undersøkelse for kartlegging og bedømming av skader og patologi.

ACTIN-HELSE_2017_240

Trykkbølgebehandling

Actin Helse tilbyr Trykk-/sjokkbølgebehandling. Behandlingsmetoden viser seg å ha meget god effekt på en lang rekke kroniske tilstander som tradisjonelt har vært vanskelig å behandle. Behandlingen består i å tilføre området som smerter høyenergiske bølger. Bølgene forårsaker mikroskopiske skader til senevevet, noe som stimulerer helningsprosessen.

ACTIN-HELSE_2017_158

Personlig Trening

Naprapatene Sverre og Natalie tilbyr personlig trening til deg som ønsker å trene bort og forebygge skader og smerter. De skreddersyr øvelser/treningsprogram og en treningsplan til deg ut fra dine mål og behov.

mamma trening

Mammatrening

Vi tilbyr trening i grupper med fokus på kjerne- og bekkenbunnmuskulatur. Treningen passer for deg som har vært gravid og født. Det legges vekt på god oppfølging og progresjon uke for uke i 8 uker. Treningen ledes av Naprapat Natalie Gretland i helt nye lokaler til Actin treningsenter i Stasjonsbyen Skjeberg.

ACTIN-HELSE_2017_209

Redcord/Slyngetrening

Redcord slyngetrening er en unik og effektiv form for funksjonell trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt. Dette gir gode resultater for alle som vil forbygge skade, motvirke smerte eller yte mer.

Vår slynge-behandling gjenoppretter normal muskelfunksjon gjennom nevromuskulær stimulering og korrigerende treningsøvelser.

ACTIN-HELSE_2017_181

Akupunktur

En akupunktør som skal behandle smertelidelser og funksjonsnedsettelse ved muskel-/skjelettplager (slik som ved belastningslidelser) vil ofte velge å behandle triggerpunkter som en del av eller før selve akupunkturbehandlingen. Disse sammenfaller ofte med det som i den kinesiske tradisjonen kalles ashi punkter. En akupunktør kan også velge å benytte elektroakupunktur, som er svak elektrisk strøm koblet til nålene.

ACTIN-HELSE_2017_197

Tverrfaglig injeksjonsterapi.

Klinikken tilbyr tverrfaglig vurdering med lege og spesialist fysioterapeut. Ta kontakt på post@actinhelse for mer informasjon.

Velkommen til Actin Helse Klinikk