ACTIN-HELSE_2017_110

Naprapati

Naprapaten behandler muskler, nerve- og leddplager ut ifra et helhetssyn. Behandlingsteknikkene som brukes er manipulasjon, mobilisering, massasje, muskeltøying, artikulering og triggerpunktsbehandling. Disse metodene blir ofte benyttet i kombinasjon for å få et mer effektivt behandlingsresultat. Rehabilitering omfatter øvelser og trening tilpasset deg og dine plager.

ACTIN-HELSE_2017_264

Fysioterapi

En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i å bedre egen helse. For å få til dette er det viktig at pasienten og fysioterapeuten utvikler et trygt og tillitsfullt forhold.

ACTIN-HELSE_2017_254

Diagnostisk ultralyd

Ultralyd diagnostikk ved muskel- og skjelettplager er skånsomt, raskt og effektivt. Fysioterapeuten kan ved hjelp av ultralyd se inn mot knokler og ledd, samt gjøre en dynamisk undersøkelse for kartlegging og bedømming av skader og patologi.

mamma trening 1

Mammatrening

Vi tilbyr trening i grupper med fokus på kjerne- og bekkenbunnmuskulatur. Treningen passer for deg som har vært gravid og født. Det legges vekt på god oppfølging og progresjon uke for uke i 8 uker. Treningen ledes av Naprapat Natalie Gretland i helt nye lokaler til Actin treningsenter i Stasjonsbyen Skjeberg.

ACTIN-HELSE_2017_243

Trykkbølgebehandling

Actin Helse tilbyr Trykk-/sjokkbølgebehandling. Behandlingsmetoden viser seg å ha meget god effekt på en lang rekke kroniske tilstander som tradisjonelt har vært vanskelig å behandle. Behandlingen består i å tilføre området som smerter høyenergiske bølger. Bølgene forårsaker mikroskopiske skader til senevevet, noe som stimulerer helningsprosessen.

ACTIN-HELSE_2017_166

Personlig Trening

Naprapatene Sverre og Natalie tilbyr personlig trening til deg som ønsker å trene bort og forebygge skader og smerter. De skreddersyr øvelser/treningsprogram og en treningsplan til deg ut fra dine mål og behov.

ACTIN-HELSE_2017_223

Redcord/Slyngetrening

Redcord slyngetrening er en unik og effektiv form for funksjonell trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt. Dette gir gode resultater for alle som vil forbygge skade, motvirke smerte eller yte mer.

Vår slynge-behandling gjenoppretter normal muskelfunksjon gjennom nevromuskulær stimulering og korrigerende treningsøvelser.

ACTIN-HELSE_2017_177

Akupunktur

En akupunktør som skal behandle smertelidelser og funksjonsnedsettelse ved muskel-/skjelettplager (slik som ved belastningslidelser) vil ofte velge å behandle triggerpunkter som en del av eller før selve akupunkturbehandlingen. Disse sammenfaller ofte med det som i den kinesiske tradisjonen kalles ashi punkter. En akupunktør kan også velge å benytte elektroakupunktur, som er svak elektrisk strøm koblet til nålene.

ACTIN-HELSE_2017_197

Tverrfaglig injeksjonsterapi.

Klinikken tilbyr tverrfaglig vurdering med lege og spesialist fysioterapeut. Ta kontakt på post@actinhelse for mer informasjon.

Nøkkelord; Tjenester, actin, helse, naprapat, naprapati, fysioterapeut, fysioterapi, diagnostisk ultralyd, mammatrening, akupunktur, injeksjonsterapi, personlig, trening, trykkbølgebehandling, sarpsborg, skjeberg, halden, fredrikstad